Netwerkmoment

Woensdag 5 mei van 19 tot 20.30 uur

 

Op woensdagavond bieden we je de kans om collega's uit andere steden en gemeenten, medewerkers van de VVSG en onze partners te leren kennen. Op basis van je interesses brengen we je in contact met andere deelnemers. Je breidt jouw netwerk uit zodat je na de Ronde van Vlaanderen nieuwe contactgegevens op zak hebt om van gedachten te wisselen of raad te vragen over je werkpraktijk.

We organiseren drie rondes van 20 minuten waarin je kan kennismaken met andere deelnemers, in groepjes van minimaal vijf personen. Een VVSG-stafmedewerker begeleidt jullie gespreksmoment.

Ga je graag in gesprek met één van onze partners? Ook dat organiseren we voor je (geen minimaal aantal deelnemers nodig).

Praktisch

  • Via het registratieformulier geef je aan of je wil netwerken.
  • Vervolgens geef je aan hoeveel rondes je wil netwerken: minimaal één, maximaal drie.
  • Dan kies je de thema’s waarover je wil netwerken, of kies je de partners waar je graag mee spreekt*. Zit er een favoriet thema of een favoriete partner tussen? Selecteer deze dan meerdere keren.

Hou vooraf je agenda vrij tussen 19 en 20.30 uur. Enkele dagen voor het netwerkmoment laten we je weten of en hoe je gematcht bent.

 

 

* communicatie, digitale transformatie, financiën, kinderopvang baby en peuter, klimaat en energie, mobiliteit, omgeving, personeel, samenleven: diversiteit, integratie en polarisering, SDG’s en lokaal mondiaal beleid en Europa, lokale veiligheid (politie en brandweer), vrije tijd, werk en sociale economie, zorg, in gesprek met ABB, in gesprek met Belfius, in gesprek met Elia, in gesprek met Ethias, in gesprek met Fluvius, in gesprek met Matexi, in gesprek met Proximus, in gesprek met Rasschaert Advocaten.